2018 Sportsman ACE 570 EFI 4x4

Esittely

Polaris näyttää tien turvallisempaan mönkijämaailmaan.

Uusi Sportsman ACE 570 EFI  on uusi konsepti uudenlaiseen ja turvallisempaan mönkijöintiin. ACE –malleissa on kestävä ROPS -turvakehikko, turvavyöt ja turvaverkot. Kuljettajan painopiste on todella alhaalla ja sitä ohjataan ratista kuten autoa. ACE –mallien ajaminen on todella helppoa ja turvallista koko perheen jäsenille, niin nuorille kuin iäkkäämmille. Myös sisään istuutuminen ja ajoneuvosta poistuminen on erittäin vaivatonta.  Siinä on lisäksi kaikki perusominaisuudet, jotka ovat tehneet Sportsman-mallistosta maailman suosituimman mönkijämalliston. Sportsman ACE 570 EFI-mallissa on nestejäähdytteinen 4-tahtimoottori, joka on kokoluokassaan erittäin taloudellinen. Siinä on myös automaattinen 100 % neliveto, jonka avulla eteneminen maastossa on helppoa, vaivatonta ja turvallista. 4-veto toimii aina ja varmasti ilman erillisiä kytkentöjä. ACE –mallisto on varustettu myös sähkötoimisella Turf 1x4 vetoaluella, jonka nasiosta sen kääntösäde on normaalia selvästi pienempi, se ei jätä arkaan maastoon/ruohokentille ns. murtoa ja tämän ansiosta myös sen renkaiden kuluminen on vähäisempää. Sportsman ACE -malleissa alustaa suojaa metallinen pohjalevy. Väri: Sininen

AUTOMAATTINEN 100 % NELIVETO JA LISÄKSI 1x4 TURF –TASAUSPYÖRÄSTÖ

Polariksen nopeasti ja automaattisesti toimiva nelivetojärjestelmä on markkinoiden paras. Sen lisäksi ACE-malleissa on sähköisesti kytkettävä TURF 1x4 -vetomahdollisuus, jonka ansiosta ajoneuvon kääntösäde pienempi ja arkoja maapintoja säästävä. Turf 1x4 -veto vähentää myös selvästi renkaiden sortoa ja näin niiden kulumista.

2015 - Testivoitto jälleen - 4x4 / Turf

ERITTÄIN TURVALLINEN

Sportsman ACE -traktorimönkijöissä on ROPS-turvakehikko, turvavyö, turvaverkot ja sen akseliväli on n. 28 cm tavallista mönkijää pidempi. Turvavarusteet tekevät hankinnasta aikaisempaa turvallisemman käytön koko perheelle. Pidemmän akselivälin ansioista sen ajovakaus ja hallittavuus on varsinkin hyötykäytössä entistäkin parempia.

Tekniset tiedot

Moottori 1-sylinterinen, 4-tahtinen DOHC
Jäähdytysjärjestelmä nestejäähdytys
Polttoainejärjestelmä EFI
Sylinterimitat 567 cm3
Voimansiirto autom. PVT-variaattori
Käynnistys sähkö
Mittaristo vakio
Vaihteisto 2-eteen, vapaa, peruutus ja parkki
Pituus (mm) 2290
Leveys (mm) 1220
Korkeus (mm) 1730
Akseliväli (mm) 1562
Maavara (mm) 260
Polttoainesäiliö (L) 19,8
Renkaat, edessä 25x8-12
Renkaat, takana 25x10-12
Jarrut, edessä yhdestä vivusta toimivat hydrauliset levyjarrut
Jarrut, takana yhdestä vivusta toimivat hydrauliset levyjarrut
Etujousitus MacPherson
Takajousitus A-tukivarret
Joustovara edessä 208mm
Joustovara takana 241mm
Kuivapaino 377
Kuormauskyky edessä (kg) 55
Kuormauskyky takana (kg) 110
Istuinpaikat 1
Valot vakio
Ohjaus suora
Virranulosotto vakio
Saatavana myös traktorimallina Kyllä
Hinta 12 290 €

Galleria

Lisävarusteet

Lisävarusteita ei löytynyt.

Sulje
Sulje