2018 SPORTSMAN XP 1000 EPS Touring 4x4

Esittely

Sinulle, joka on tottunut ylellisyyteen.

Sportsman XP 1000 on mallisarjan huippumalli, jossa on erittäin tehokas kaksisylinterinen EFI-ruiskumoottori. Sen nopeasti reagoiva, automaattinen 100 % neliveto on testimenestyjä kympin arvosanoin ja voidaan sanoa, että se on markkinoiden parhaiten toimiva mönkijäneliveto. XP 1000 -mallissa on myös vakiovarusteena EPS-ohjaustehostin , joka toimii progressiivisesti vahvistaen ohjaustehostusta hitaassa vauhdissa, juuri kun tehostusta eniten tarvitaan. Ja tehostus on tietenkin heikompaa nopeavauhtisessa ajossa. Polaris EPS -malleissa on myös ns. anti kick back -toiminta, jonka ansiosta ikävät kivistä ja kannoista tulevat iskut eivät välity ohjaustangolle. Polaris XP -mallit ovat voittaneet useita vertailuja ja testejä erityisesti loistavien ajo-ominaisuuksiensa ansiosta. Testien yleinen kommentti on, että mitä enemmän maasto pahenee ja kulkeminen vaikeutuu, sitä enemmän Polaris XP:n loistavat ajo-ominaisuudet tulevat esiin. Polaris XP on myös suunniteltu äärimmäisen ergonomiseksi, mikä tarkoittaa luontevan ajoasennon tuomaa ajomukavuutta. XP Touring malli on kaksipaikkainen traktorimalli, joka on myös rekisteröity kahdelle. Siinä on ergonominen ja tilava matkustajan istuin käsikahvoilla ja säädettävällä jousituksella. Touring-mallissa on perusmallia hieman pidempi runko (akseliväli 10 cm pidempi), jonka ansioista sen ajaminen matkustajan kanssa on turvallista ja hallittua. Lisäksi siinä on tilava etutavaralaatikko. Väri musta. Saatavana T3b-traktorimallina. T3b-traktorimalli on rekisteröity kahdelle ja suurin sallittu nopeus 60 km/h.

2014 - EPS-ohjaustehostinlogo

EPS-ohjaustehostin.

Sähkötoiminen ohjaustehostin toimii tehokkaimmin juuri silloin, kun sitä tarvitaan - hitaassa vauhdissa, äärimmilleen lastattuna ja telasarjalla varustettuna. Tehostus vähenee automaattisesti elektronisen ohjauksen avulla, kun tehostuksen tarve laskee kuten nopeammassa vauhdissa. Näin optimaaliset ajo-ominaisuudet säilyvät joka tilanteessa. EPS-malleissa on lisäksi ANTI KICKBACK -toiminto, jolloin maaston epätasaisuudet eivät siirry iskuina ohjaustangolle.ADC-alamäkijarru ja EBS-moottorijarru.

Turvallisen mönkijän ominaisuuksiin kuuluvat jokaiseen pyörään vaikuttavien hydraulisten levyjarrujen lisäksi sähköisesti toimiva ADC-alamäkijarru ja EBS-moottorijarru.

Tekniset tiedot

Moottori 2-sylinterinen, 4-tahtinen SOHC
Jäähdytysjärjestelmä nestejäähdytys
Polttoainejärjestelmä EFI
Sylinterimitat 952 cm3
Voimansiirto autom. PVT-variaattori
Käynnistys sähkö
Mittaristo vakio
Vaihteisto Hidas ja nopea eteen, vapaa, peruutus ja parkki
Pituus (mm) 2197
Leveys (mm) 1209
Korkeus (mm) 1479
Akseliväli (mm) 1448
Istuinkorkeus 940mm
Maavara (mm) 292
Polttoainesäiliö (L) 19,9
Renkaat, edessä 26x8-14
Renkaat, takana 26x11-14
Jarrut, edessä yhdestä vivusta toimivat hydrauliset levyjarrut
Jarrut, takana yhdestä vivusta toimivat hydrauliset levyjarrut
Kuivapaino 403
Kuormauskyky edessä (kg) 55
Kuormauskyky takana (kg) 110
Istuinpaikat 2
Valot vakio
Ohjaus EPS
Virranulosotto vakio
Muu varustelu ADC ja EBS
Saatavana myös traktorimallina Kyllä
Hinta 16 490 €

Galleria

Lisävarusteet

Lisävarusteita ei löytynyt.

Sulje
Sulje