Polaris, yksi maailman johtavista moottorikelkkavalmistajista, tuo kaudelle 2016 monta mielenkiintoista uutuutta.

Polaris on julkaissut täysin uuden AXYS RMK -malliston, josta Suomeen markkinoille on tullut Axys Pro RMK 800 155” ja 163” LE -malleineen. Uuteen Axys-mallistoon on siirtynyt myös räyheä RMK Assault 155”. 

Täysin uutena mallina markkinoille on tullut Axys SKS (Snow King Special) 800 155” ES useampana eri versiona. SKS-malli on lähtökohtaisesti kehitetty Pohjoismaisille takametsien seikkailijoille, jotka haluavat ajaa sekä takametsien umpihangissa että haastaa vuorien ja tuntureiden huimia nousuja.

Indy Sport Performance edustaa edelleen nopeita, kevyitä ja kestäviä sporttikelkkoja Suomen reittiajoon. Indyistä on tullut nopeasti käsite kuljettajien keskuudessa. Vuodelle 2016 esitellään vuokraamoissa suositty Indy FOX  ja uusi pirteä Indy 600 SP ES Terrain Dominator. Siinä on luokkansa johtavat 125 hv tehot, huollettava Fox IFP -kaasuiskunvaimennus ja Back Country -telamatto 44 mm harjakorkeudella.

Suomen ostetuin leveätelainen Widetrak 500 ES pysyy edelleen mallistossa. Sen rinnalle tulee myös ilmajäähdytteinen Widetrak 550 LX ES. Uutta molemmissa malleissa on paljon kehutut uudet extraleveät Pro-Float -sukset.

Monipuoliseen touring-käyttöön Polaris tuo Suomen markkinoille myös Indy 550 Adventure 155” ES -mallin. Adventure on todellakin valmis paketti haastavalle touring-matkalle. Vakiovarustukseen kuuluu alumiininen tukeva tavaraterline, johon voi pikakiinnittää matkustajan istuimen ja sivulaukut matkatarpeita varten.

Sport Performance

Crossover

Deep Snow

   

Utility, Multipurpose, Touring

Kids

Sulje
Sulje