Ohjeet

Liity sähköpostilistalle täyttämällä oheiset tiedot ja valitsemalla sinua kiinnostavat tuotteet.

Liity postituslistalle

Haluan vastaanottaa valitsemiini tuotteisiin liittyvää suoramarkkinointia myös postitse

Valitse tästä sinua kiinnostavat tuotteet

Lisää listalle

Moottorikelkat
Polaris on jo vuodesta 1954 valmistanut moottorikelkkoja, jotka tunnetaan. laadustaan ja edelläkävijän maineestaan. Polaris toi ensimmäisenä markkinoille mm. IFS-erillisjousituksen ja korkeajoustoiset telastot. Viime vuosina Polariksen moottoritekniikka on kehittynyt kevyihin, vähäpäästöisiin ja polttoainetaloudellisiin, kaksitahtisiin CFI (Cleanfire Injection) suoraruiskutusmoottoreihin sekä myös nelitahtitekniikkaan. Polaris on yksi maailman johtavista valmistajista.

Lisää listalle

Mönkijät
Polaris aloitti ATV-maastoajoneuvojen (mönkijöiden) tuotannon vuonna 1985. Tämän päivän Polaris ATV-mallisto on erittäin laaja. Siihen kuuluu lasten ja nuorison mallit, urheilumallit, kilpamallit, 4x4-vetoiset vapaa-aika/hyötymallit, 6x6-vetoiset hyötykäyttömallit, kaksipaikkaiset X2- ja touring-mallit ja lisäksi vielä rinnakkain istuttavat Ranger-mallit. Mallisto jakautuu edelleen ATV-maastoajoneuvoihin ja tieliikennehyväksyttyihin E-malleihin.

Lisää listalle

Ranger
Ranger sopii jahtiporukalle saaliiden ja varusteiden kuljettamiseen, sähkömiehille linjatöihin, urheilukentille huoltohommiin, tietöihin, rakennustyömaille, pelastuslaitoksille, palokunnille ja paljon muuhun. Ranger-valikoimassa on yhteensä seitsemän lavallista mallia, tilaa mallista riippuen 2-6 henkilölle. 6x6-mallien lavalle voi lastata jopa 567 kiloa kuormaa.

Lisää listalle

Pure Polaris -tuotteet
Pure Polaris -tuotteilla teet Polaris-moottorikelkastasi ja -mönkijästäsi persoonallisen ja juuri omiin tarkoituksiisi sopivan. Pure Polaris -tuotteista löytyy todella runsaat ja monipuoliset valikoimat lisävarusteita, varaosia, asusteita, tarvikkeita ja öljytuotteita. Valikoimassa on myös ainutlaatuinen, muunneltava Lock&Ride-tavarankuljetusjärjestelmä.

Lisää listalle

Indian-moottoripyörät
Indianin pitkä historia pitää sisällään ainutlaatuista insinööritaitoa, moottoripyöräilyä mullistaneita oivalluksia sekä menestystä kilparadoilla. Nyt pitkän tuotantotauon jälkeen Indianin uusi nousu nojaa tukevasti perinteisiin. Polaris Industries Inc:n ostettua Indianin tämä legendaarinen merkki on kokenut vahvan uudistumisen, jonka perustana on edelleen pitkä historia ja vahva amerikkalainen perinne. Tilaa uutiskirje, niin saat uusimmat Indian-uutiset automaattisesti.

Lisää listalle

Polaris-veneet

Sulje
Sulje