Katariina Junnila

Katariina Junnila uudella Polaris XCR 600-mallilla tulevaan kisakauteen.

Olemme Brandt-Polariksella saaneet olla kaksi edellistä kautta mukana Katariina Junnilan ja hänen teamin kanssa jahtaamassa palkintosijoituksia.

Tulevaan kauteen Katariina lähtee Bike Worldin kanssa yhteistyössä uudella 2017 mallin Polaris XCR 600 ES -kelkalla.

"Enduroa piti kokeilla kilpailumielessä yksi kausi ja nyt kun lähdetään jo kolmannelle kaudelle, voi rehellisyyden nimissä todeta, että laji on vienyt vauhdikkaasti vanhenevan opettajan sydämen mennessään. Kauteen on valmistauduttu monipuolisesti ja on mahtavaa lähteä kisaamaan, kun taustalla on projektille omistautunut tuttu tukijoukko, jonka kanssa yhteistyö on vuosien varrella hioutunut erittäin toimivaksi. Monivuotinen yhteistyö Brandt Polariksen kanssa sekä Bike Worldin ammattitaito antavat mahtavat mahdollisuudet lajissa kehittymiseen. Uusi XCR tuntuu käsiin sopivalta ja valmiilta, joten toiveissa onkin, että lumien tultua voidaan keskittyä kunnolla ajamiseen ja vauhdin hakuun.”    

”Olemme Brandt-Polariksella iloisia kun saamme olla mukana Katariinan ja hänen tiiminsä tulevan kauden projektissa” -Jarkko Kettula, Brandt-Polaris Oy

Tiimin menoa voi seurata blogista www.harry.pic.fi/blog.

Nimi: Katariina Junnila

Ikä: 41 v

Ammatti: opettaja

Siviilisääty: Naimisissa (yksi 15. tyttö kaksi koiraa ja mies)

Asuinpaikka: Oulunsalo

Kilpailukokemus: 2 vuotta

Harrastukset: Harrastanut kelkkailua 30 vuotta. Kelkkailun lisäksi monipuolinen liikunta mm. kuntosali, maastopyöräily, hiihtäminen, laskettelu ja uinti sekä luonnossa vaeltaminen ja valokuvaus. Vapaa-aikana toimii myös Vapepassa ja SPR:n ensiapuryhmässä.

Saavutukset:
2015 Enduro SM 3. ja Enduro EC 3.
2016 Enduro SM 3.

Tavoitteet: Kehittyä kuljettajana monipuolisemmaksi ja nopeammaksi.

Yhteistyökumppanit:

  • Brandt Polaris Oy
  • Bike World
  • Arai
  • Rukka-Sinisalo
  • Väri-Polar Oy
  • Koillis-Teräs Oy
2016 - Katariina Junnila - action - 1
Sulje
Sulje