R.O.C.K.

Riders Of Cold Kingdom

-Finnish Freeride-

Riders Of Cold Kingdom on Sodankyläläinen moottorikelkkailuyhteisö, joka on tuottanut alan harrastevideoita ammattimaisella otteella vuodesta 2006 saakka. Maanläheinen, huumorilla höystetty lähestymistapa ja hauskuus välittyy aidosti ja se on syy miksi R.O.C.K. on suosiossa.

Jäsenet:

Juho Vuontisvaara

30 v

Sodankylä

Pro RMK 800 Rock edition & IQ R 600

Tavoitteena on ensi kaudella saada vietyä R.O.C.K. videot taas ihan uudelle tasolle. Porukassa on uusia kuskeja ja taustatiimiä tuntuisi riittävän joten fiilikset ensi talvea varten ovat todella kovat! Tekemisen meininkiä on ollut mukavasti  jo nyt hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Myös muutama henkilökohtainen tavoite kummallakin kelkalla on kiikarissa. Toivottavasti ne näkyy sitten videoilla :)

Janne "Myltzi" Myllyoja

30 v

Kotoisin Kersilön Sodankylästä. Nykyään ympäri Suomea.

RMK 800 Nordic edition
Tavoite on saada mahdollisimman paljon kilometreja mittariin ensi talvena ja niin, että suupielet kutittaa korvia!

Antti Rintala

33 v

Sodankylä

Pro RMK 800 Rock edition

Kelkka on juuri nyt pienen rakentelun kohteena ja siitä on tulossa todellinen helmi! Tavoitteena on käyttää sitä joissain tapahtumissa näytillä ja tietenkin kuvailla sitä myös videoille. Olen myös tosi innoissani uudesta kopterista, jolla lentämistä ja kuvaamista nyt treenailen.

Olli-Matti Niemi

30 v

Sodankylä

RMK 858 Big Bore Rock edition

Ensi kaudelle on kovat odotukset uuden kelkan myötä. Tavoitteena olisi päästä RMK:n uuden big bore kitin kanssa kunnoilla sinuksi ja tuoda Rockin videoille jotain hienon näköistä pätkää.

R.O.C.K. - Riders Of Cold Kingdom Facebookissa.

http://ridersofcoldkingdom.com/

Sulje
Sulje