Rinnakkain istuttavat ja hytilliset mönkijät valtaavat markkinoita nopeaan tahtiin.

Uusin suuntaus alalla on rinnakkain istuttavat mallit, joista useimmat myydään lämpöhytillä. Ne tarjoavat entistäkin enemmän tilaa, mukavuutta ja turvallisuutta. Polaris tarjoaa tähän uuteen kasvavaan luokkaan erittäin laajan Ranger-malliston. Ranger-mallistossa on tarjolla moottorivaihtoehtoina 570-1000 cc EFI -suoraruiskutusbensiinimoottorit,  dieselmoottori ja sähkömoottori. Lisäksi mallistossa on kaksi-, kolme-, neljä-, viisi- ja kuusipaikkaiset mallit (traktorirekisteröity kuudelle). Rangerit sopivat erilaisilla hyttikokonaisuuksilla erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön. Polaris Ranger -malleissa on lisäksi voimansiirrossa erikoisuutena 1x4 vetoalue, jolloin vain yksi takapyörä vetää. Se etuna on selvästi pienempi pyörien murto, jolloin maastoon jäävät jäljet ovat vähäisempiä. Turf 1x4 -vedon ansiosta myös laitteen kääntösäde on normaalia pienempi, mikä tekee mönkijästä ketterämmän. Myös renkaiden kuluminen on sen ansiosta pienempää. Ranger/General –malleja on tarjolla T1a (40km/h), T1b (60km/h ja T1b ABS (80km/h) traktoriluokkiin.

RZR-mallisto on urheilullista

Valittavissa on myös urheilulliset RZR-mallit, joista RZR 570 Cabin on saavuttanut jo melkoisen myyntimenestyksen. Sen rinnalle on tullut myös erittäin urheilulliset RZR S 900 EPS ja RZR XP Turbo mallit T1b luokkaan (60km/h – saa jaa 15v / LT ajokortilla). Myös isommat RZR  -mallit ovat myynnissä lämpöhyttipaketilla.

UUSI General XP 1000 EPS ABS – saa ajaa 80km/h / B-ajokortti

Polaris julkaisi myös maailman ensimmäisen lukkiutumattomilla ABS jarruilla varustetun mönkijämallin. Polaris kehitti mallin, jossa Polariksen ainutlaatuinen 100% neliveto on yhdistetty ABS –jarruihin erinomaisin tuloksin.

RZR

   

Ranger

   

General

Sulje
Sulje