Ohje

Aloita haluamasi esitteen selailu klikkaamalla kyseisen esitteen kuvaa tai sen alla olevaa "Selaa Flash-esitettä" -linkkiä. Selailu tapahtuu automaattisesti tai näyttöruudun alareunassa olevilla selailupainikkeilla eteen- ja taaksepäin.

Mikäli haluat suurentaa tekstiä tai kuvaa, klikkaa sivun päällä. Kuva suurentuu ja tarkentuu hetkessä. Sivun oikeassa alareunassa ovat painikkeet, joilla sivua voidaan edelleenkin suurentaa, siirtää paikasta toiseen tai vaikkapa kääntää. Takaisin selailuun pääsee esimerkiksi klikkaamalla alareunan selailupainiketta. Selailupainikkeen oikealla puolella olevasta ruudukkopainikkeesta tulevat kerralla näkyviin kaikki sivut.

Esitteet

Valitse mieleisin tapa selailla Polaris-esitteitä. Tällä sivulla voit selata, tilata tai ladata koneellesi esitteitämme. Voit vaivattomasti selailla Polaris-esitteitä internetissä: Esitteiden katselemiseen tarvitset Flash Playerin (joka on valmiiksi asennettuna useimmissa koneissa). Jos FlashPlayeriä ei ole asennettu koneeseen sen voi ladata sen täältä .

Valitse Polaris-esite

Mönkijät 2021
Sulje
Sulje