Uutiset ja tapahtumat 2011

Uusi Polaris –jälleenmyyjä Ouluun

Polaris –jälleenmyynti siirtyy LS Motorista toukokuun jälkeen Motorman Oy:lle. Oulun Limingantullissa sijaitseva Motorman Oy aloittaa virallisesti Polaris –jälleenmyynnin Kesäkuun 1. päivä.

Motorman Oy on Oulun Limingantullissa toimiva täyden palvelun konetalo, joka on palvellut asiakkaitaan yli 20 vuoden ajan. Valikoimiin kuuluvat moottoripyörät, -kelkat, mönkijät ja mopot sekä niiden varaosat, tarvikkeet, ajovarusteet sekä huolto- ja säilytyspalvelut.

Motorman työllistää tällä hetkellä jo yli 20 henkilöä. Sitoutunut ja pitkäaikainen henkilökunta varmistaa rautaisen osaamisen jokaisella osa-alueella: laitemyynti, ajovarusteet, varaosat ja huolto. Motorman on panostanut alusta alkaen osaamiseen ja jälkimarkkinoinnin toimivuuteen. Tällä hetkellä huolto ja varaosamyynti työllistävät 10 henkilöä.

Jo ennestään hyvien merkki edustuksien lisäksi Polaris tuotteet täydentävät erinomaisesti tuotevalikoimaamme, sanoo kauppias Paavo Kyöstilä ja toivottaa kaikki nykyiset ja tulevat Polaris asiakkaat tervetulleiksi morjestaan ja miksei myös kaupan tekoon.

LS Motorissa on käynnissä loppuunmyynti ja myymälä on täynnä poistomyynti tuotteita: esim. HJC –kypäriä, Scott –ajolaseja, IXS –ajosaappaat ja MP-Racing-ajopukuja -50% alennuksella. Tervetuloa!

Tervetuloa!

Yhteystiedot:

LS Motor

Veistämötie 8(TAKALAANILA)

90550 OULU

www.lsmotor.fi

lsmotor@lsmotor.fi

08-311 1240

 

Motorman Oy

Jääsalontie 18(LIMINGANTULLI)

90400 OULU

www.motorman.fi

motorman@motorman.fi

08-535 0200(laitemyynti)

08-535 0210(varaosat, lisävarusteet)

044-535 0454(huolto)

Galleria

Takaisin

Sulje
Sulje