Uutiset ja tapahtumat 2012

Uusi Polaris IQ 600 Racer -  lisää tehoa

2013 Polaris IQ 600 Racer

Uusi Polaris IQ 600 R 2013 on julkistettu

IQ 600 R on ollut erittäin menestyksekäs sekä USA:n ISOC-crossiradoilla että Suomen endurokisoissa. Kisakuljettajat pyytävät aina enemmän voimaa, ja nyt sitä on jälleen tarjolla. Polaris on uusinut moottoriaan onnistuneesti ja uuden koneen luvataan olevan selvästi edeltäjäänsä tehokkaampi koko kierrosalueella. Etenkin snow crossissa onnistuneet startit ovat avainasemassa, ja nyt myös lähtönopeutta luvataankin lisää sekä uuden tehokkaamman moottorin että uuden, hieman leveämmän telamaton ansiosta. Uusi telamatto noin 6 mm leveämpi kuin aikaisempi, ja siihen on kehitetty entistäkin pitävämpi telaharjan kuvio useisiin lumiolosuhteisiin. Myös jarruja on parannettu käyttämällä uusia DP-jarrupaloja, jotka kestävät kuumuutta entistäkin paremmin. Uusien jarrupalojen ansiosta jarruteho pysyy tasaisena kaikissa lämpötiloissa.

Säädettävyyttä on parannettu lisäämällä paluuvaimennuksen pikasäätö myös telaston takavaimentimeen. Kaikissa iskareissa on puristusvaimennuksen 16-asentoinen pikasäätö ja piggyback-lisäsäiliöt.  

Polariksen Race-pomo mainitseekin, että uusi IQ 600 R tulee olemaan entistäkin nopeampi ja parempi myös endurotyyppisissä kisoissa. Juuri Enduron eli cross countryn suosio on kasvussa myös USA:ssa.

 

Suomeen saapuu erä uusia IQ 600 Racereitä marraskuun lopulla. Suositushinta. 14 290,- + toimituskulut.

Takaisin

Sulje
Sulje