Uutiset ja tapahtumat 2014

Uusi Polaris Talviuutiset 2014 julkaistu. Lue heti!

PO 20v logo clean rgb

Brandt Oy on tehnyt menestyksekästä yhteistyötä Polaris Industries -yhtiön kanssa jo 20 vuotta. Yhteistyö alkoi vuonna 1994, mutta ensimmäinen suuri panostus tapahtui vuonna 1995 lanseeratessamme Polaris-moottorikelkkamalliston Suomeen. Siitä lähtien olemme toimittaneet Suomeen jo noin 25 000 uutta Polaris-moottorikelkkaa.

Menestys jatkui mönkijöillä ja moottoripyörillä

Suomen mönkijämarkkinat olivat silloin vielä muutaman sadan tasolla, vaikka maailman päämarkkinoilla USA:ssa niiden myynti oli lähtenyt huimaan kasvuun. Kysynnän kasvaessa Polariksen tuotekehitys esitteli vuonna 1996 uuden Sportsman-mallin – ja siitä lähtien Polaris on ollut mönkijämarkkinoilla nousujohteisesti mukana. Suomessa Polaris on ollut selkeä markkinaykkönen jo 2000-luvun alusta ja myös maailman ykkönen jo muutamia vuosia.

Valikoima laajeni moottoripyöriin

Vuonna 1998 Polaris lanseerasi oman moottoripyörämerkin, jonka nimeksi annettiin Victory. Suomeen laadukkaita Victory-moottoripyöriä alettiin tuoda vuonna 2010. Uusinta uutta nähtiin viime syksynä, kun Polaris toi markkinoille erittäin perinteikkään, mutta täysin uuden Indian-moottoripyörämalliston.

Juhlavuosi on täynnä tarjouksia

Tänä päivänä olemme Suomeen maahantuomiemme 3900 ajoneuvon ansiosta yksi suurimmista alan toimijoista. Juhlimme yhteistä 20 vuoden taivalta vuoden aikana juhlatarjouksilla ja erikoiseduilla. Tulemme kertomaan juhlavuoden aikana lisää Polaris-merkin kehityksestä ja uudistumisesta nettisivujemme uutisissa ja Facebook-sivuillamme. Polaris Talviuutisissa 2014 voit tutustua uusiin tuotteisiimme ja huikeisiin juhlatarjouksiimme. Lehdessä on myös laaja valikoima oivallisia Polaris-lisävarusteita ja oheistuotteita.

LUE POLARIS TALVIUUTISET 2014!

Takaisin

Sulje
Sulje