Uutiset ja tapahtumat 2016

Mihin mönkijää tarvitaan ja miksi Polaris on niin suosittu?

Mihin mönkijöitä käytetään? Maassamme on runsaasti metsiä, metsäautoteitä, maaseutua ja kesämökkejä n. 500 000. Lisäksi suomalainen luonne on aktiivinen ja ahkera, joten hommia ja tekemistä halutaan. Lisäksi metsä ja luonto viehättää. Mönkijöitä käytetään pääosin hyötytarkoitukseen ja myös mukavaan vapaa-ajan viettoon.

2014 - Lähellä Sydäntä - Mökki

Suomessa on todella laajat käyttömahdollisuudet mönkijöille.

Meillä on lähes 120 000 km metsäautoteitä, lähes 500 000 kesämökkiä, noin 26,3 milj. hehtaaria metsää (4,6 ha / asukas)  ja n. 740 000 yli 2 ha kokoisen metsäalueen omistajaa, noin  2,5 milj. hehtaaria peltoa ja noin 68 000 maatalousyritystä. Suomalaisen rakastavat luontoa ja ulkoilmatekemistä, meistä n. 300 000 harrastaa metsästystä, n. 2 milj. tykkää kalastamisesta ja n. 2 milj. marjastaa tai sienestää. Myös hevostallien ja hevosharrastajien määrä on ollut viime vuosina kasvussa.

2014 - Lähellä Sydäntä - Puolukat

Mönkijät ammattikäyttöön.

Myös ammattikäyttäjät huomasivat mönkijöiden tarpeellisuuden nopeasti. Ensimmäiseksi palo- ja pelastuslaitokset huomasivat, kuinka tarpeellinen mönkijä on heidän tehtävissään. Myöhemmin mönkijää käyttäviksi asiakkaiksi on tullut sähköyhtiöitä, kaivosyhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja ja puolustusvoimat. Mönkijät ovat yleistymässä voimakkaasti myös uusille aloille kuten kiinteistöhuoltoihin, urheilukenttien huoltoihin ja tutkimuslaitoksille. Mönkijä ympärivuotisilla telamatoilla varustettuna korvaa jopa moottorikelkan useissa käytöissä. Mönkijän etuna on sen helppo kuljetettavuus peräkärryllä, mönkijään ketteryys ja etenevyys maastossa, sekä sen suhteellinen edullisuus.

UUTUUS: Polaris Sportsman ”BIG BOSS” 570 EPS 6x6 EUT

Lisätietoja tästä: http://www.polaris.fi/uutiset-ja-tapahtumat/2016/uusi-big-boss-on-entistakin-parempi

Polaris-mönkijöiden menestystarina.

Heti Polaris-maahantuontimme alusta lähtien päättelimme, että hyödyllisyyden merkitys oli tärkeää ja tutkimme mahdollisia lisävarusteita erilaisiin hommiin ja töihin. Aloimme myös tutkia miten useiden asiakkaiden kysymykseen "Kiinnostava tuote, mutta missä näillä saa ajaa?",  voidaan vastata.  Näin alkoi traktorimönkijöiden kehitys ja suosio. Tavoitteidemme onnistumisen edellytys oli myös, että jälleenmyyjiemme ja huoltopisteidemme oma innostus ja ammattitaito tuotteista piti olla huipputasolla. Aloimme järjestää säännöllisesti vuosittain Polaris Pro Camp "Polaris-ammattimies"-koulutuksia, joissa ajoimme ja käytimme tuotteitamme mahdollisimman paljon niiden omassa ympäristössään.

2014 - Lähellä Sydäntä - Pro Camp

Polaris on maailman ja myös Suomen myydyin mönkijämerkki.

Olemme toimittaneet Suomeen jo lähes 40 000 Polaris-mönkijää vuodesta 1994 lähtien, kertoo Brandt-Polaris Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Tikkanen. Miksi Polaris on niin suosittu? Kiistattomat Polaris-tuotteiden edut menestykseen ovat erinomaiset ajo-ominaisuudet, markkinoiden parhaaksi todettu nelivetotekniikka, reilut veto-ja kuormauskyvyt, turvallinen, mukava ja helppo ajettavuus ja urheilullinen suorituskyky. Myös Polariksen tarjoama lisävarustevalikoima ja erittäin laaja ja monipuolinen mallisto on suosion takana. Polaris tuotteiden onnistuneista ominaisuuksista kertoo myös kymmenet testivoitot ja erikoismaininnat. Olemme erittäin ylpeitä esimerkiksi 4x4 Maailman myöntämästä lausunnosta ”Polaris Sportsman 570 Forest EUT on Suomen paras mönkijä” ja muista lukuisista testivoitoista, viimeksi tänä vuonna iloitsee Jyrki Tikkanen.

Jo yli 12000 tykkää Polaris-mönkijät Facebook-sivuista.

Klikkaa ja tykkää sinäkin, niin saat tietoa uutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.

Mönkijämaailma muuttuu ja kehittyy. Rinnakkain istuttavat ja hytilliset mönkijät valtaavat markkinoita nopeaan tahtiin.

Uusin suuntaus alalla on rinnakkain istuttavat mallit, joista useimmat myydään hyttivarustuksella ja lämmityslaitteella. Ne tarjoavat entistäkin enemmän tilaa, mukavuutta ja turvallisuutta. Polaris-mallisto tähän uuteen kasvavaan luokkaan erittäin laajan Ranger-malliston. Ranger-mallistossa on tarjolla moottorivaihtoehtoina 570-1000 cc EFI -suoraruiskutusbensiinimoottorit,  dieselmoottori ja sähkömoottori. Lisäksi mallistossa on kaksi-, kolme-, neljä-, viisi- ja kuusipaikkaiset mallit (traktorirekisteröity kuudelle). Valittavissa on myös Ranger 6x6 -malli sekä urheilulliset RZR-mallit.  Rangerit sopivat erilaisilla hyttikokonaisuuksilla paremmin myös ympärivuotiseen käyttöön. Polaris Ranger -malleissa on lisäksi voimansiirrossa erikoisuutena 1x4 vetoalue, jolloin vain yksi takapyörä vetää. Se etuna on selvästi pienempi pyörien murto, jolloin maastoon jäävät jäljet ovat vähäisempiä. Turf 1x4 -vedon ansiosta myös laitteen kääntösäde on normaalia pienempi, mikä tekee mönkijästä ketterämmän. Myös renkaiden kuluminen on sen ansiosta pienempää.

2016 - Diesel Power
2016 - EV - Electric -logo

UUTUUS! Polaris General XP 1000 EPS 4x4 -traktorimönkijä

Katso lisätietoja: http://www.polaris.fi/uutiset-ja-tapahtumat/2016/polaris-jatkaa-etumatkaa.-uusi-kenraali-on-nimitetty

2014 - Lähellä Sydäntä - Ranger
2016 - Suomi - Sääkartta

UUTUUS! Erikoismalli Pohjoismaisille markkinoille!

Polaris on kehittänyt uuden Sportsman X2 Nordic Pro -mallin erityisesti Pohjoismaiseen käyttöön ja vaatimuksiin. Nordic Pro kehitettiin X2-malliin, jossa on entistäkin parempi automaattisesti ja erittäin nopeasti kytkeytyvä 100% High Performance Close Ratio -neliveto. Siinä on takana sähköisesti lukittava tasauspyörästö, tilava ja kantava kippilava, kahdenistuttavuus, ADC-alamäkijarru, EBS-moottorijarru ja EPS-ohjaustehostin. Asiakkaamme ovat toivoneet lisäksi erikoisvarustusta kylmiin käyttöolosuhteisiin, joten Nordic Pro -mallissa on vakiovarusteena DEFA 230v -moottorinlämmitin, kahva- ja peukalonlämmitin ja lisäksi testivoittaja 3500 lbs Polaris-sähkövinssi synteettisellä köydellä.  

Lue lisää Sportsman X2 Nordic Pro -mallista täältä.

Pyydä tarjous Sportsman X2 Nordic Pro -mallista tuotteen esittelysivulta täältä.

Traktorimönkijät

Traktorimönkijät tulivat mahdollisiksi vuonna 2007 ja siitä lähtien mönkijöiden suosio on vain kasvanut. Asiakkaat eivät yleisesti halunneet ajaa mönkijöillään pitkiä asfalttitiematkoja vaan laillisesti lyhempiä siirtymiä paikasta toiseen. Traktorirekisteröinti mahdollisti sen ja kun traktorimönkijöiden käyttökustannukset ovat muutoinkin erittäin edulliset, niin niiden suosio on edelleen kasvussa. Suomessa on tällä hetkellä käytössä lähes 100 000 mönkijää ja vuosittainen uusien myynti on noin 6 500 kpl.

Uuden lainsäädöksen mukaan traktorimönkijät ovat jaettu kahteen eri max. nopeusluokkaan. T1a- ja T3a-luokan traktorimönkijät saavat kulkea 40 km/h huippunopeutta ja T1b- ja T3b-traktorimönkijät 60 km/h huippunopeutta.

 • A-luokkien ajoneuvojen kuljetukseen vaaditaan T-ajokortti (15v) tai B- ajokortti
 • B-luokkien ajoneuvojen kuljetukseen vaaditaan LT-ajokortti (15v) tai C-ajokortti
 • Huomio! Kaikki B-luokan Polaris Sportsman 4x4- ja 6x6-mallit on rekisteröity kahdelle ja Polaris Ranger -mallit 2-6 henkilölle.
2016 - 40 km/h - punamusta
2016 -60 km/h - punamusta
Rekisteröity kahdelle

Miten hankit T/LT-ajokortin?

Lue täältä miten hankit T/LT –ajokortin.

Hanki T-ajokortti
2016 - Spmn 570 testivoitot

10 HYVÄÄ SYYTÄ HANKKIA POLARIS SPORTSMAN 570

 1. Moninkertainen testivoittaja
 2. Maailman ja Suomen suosituin mönkijä
 3. Täysitehoinen 44 hv DOHC EFI -moottori vrt. muut merkit
 4. Markkinoiden paras nopeudenrajoitin (Mönkijälehti 1/2016)
 5. Alhaisin polttoaineen kulutus – 2,33 l/h (Koneviesti 8/2015), 9,2 l/100 km (Mönkijälehti 1/2016)
 6. Automaattinen nopeasti reagoiva 100 % neliveto (todistetusti markkinoiden paras – täydet 10 pistettä Mönkijälehti 1/2016)
 7. Erinomaisen hyvät ajo-ominaisuudet varsinkin vaikeakulkuisessa maastossa
 8. Maavara, vetokyky ja lastauskyky vailla vertaa
 9. Helppo, mukava ja turvallinen ajettava – koko perheen käyttöön! (Mönkijälehti 1/2016)
 10. Mahtava lisävarustevalikoima

Moninkertainen testivoittaja Polaris Sportsman 570 EUT 4x4 Winter Pack

Lisätietoja: http://www.polaris.fi/uutiset-ja-tapahtumat/2016/kyllastyttaako-kolailu-polaris-hoitaa-hommat-winter-pack-edulla-lisaedulla

Pyydä tarjous: http://www.polaris.fi/monkijat/monkijat-2016/traktori-maasto-ja-tieliikennemallit/winter-pack-sportsman-570-efi-4x4-eut

Turvallisesti ja mukavasti - satoi tai paistoi. Polaris Ranger 570 Cabin 4x4 EUT

Lisätietoja: http://www.polaris.fi/uutiset-ja-tapahtumat/2016/valitse-polaris-ja-aja-joka-saalla

Pyydä tarjous: http://www.polaris.fi/ranger/ranger-2016/traktori-ja-tieliikennemallit/2016-ranger-570-efi-cabin-4x4-eut

Huippusuosittu Polaris RZR 570 Cabin 4x4 EUT

Lisätietoja: http://www.polaris.fi/uutiset-ja-tapahtumat/2015/huippu-uutuus-rzr-570-efi-cabin-4x4-eut

Pyydä tarjous: http://www.polaris.fi/ranger/ranger-2016/rzr-traktori-ja-maastomallit/2016-rzr-570-efi-4x4-eut

Uusi monikäyttöinen Polaris Sportsman ACE 570 4x4 EUT - nyt saatavana myös lämpöhytillä pakettihintaan 11990,- +tk.

Lisätietoja: http://www.polaris.fi/uutiset-ja-tapahtumat/2016/sportsman-ace-570-traktorimonkija.-enemman-kuin-tavallinen-monkija

Pyydä tarjous: http://www.polaris.fi/monkijat/monkijat-2016/traktori-maasto-ja-tieliikennemallit/2016-sportsman-570-ace-4x4-eut

Takaisin

Sulje
Sulje