Uutiset ja tapahtumat 2016

Sportsman Ace 570 -traktorimönkijä. Enemmän kuin tavallinen mönkijä!

2016 - ACE

Nyt erä vain 8 990,- (sh. 11 890,-) + tk.

LAADUKAS

Satsaa laatuun, joka kestää ja jonka arvo pysyy.

2015 - Ace - tukkikärry

YMPÄRIVUOTINEN

Polariksen uusi ACE-mallisto on markkinoilla ainutlaatuinen ja se poikkeaa tavallisista mönkijöistä entistäkin paremmilla käyttöominaisuuksillaan. Uusilla ACE-traktorimönkijämalleilla voidaan suorittaa aivan samoja hyötyhommia kuin tavallisilla mönkijöillä, mutta niiden käyttöaikaa voi lisätä helposti asentamalla pikakiinnitteiset Lock&Ride-varusteet, kuten katon, tuulilasin, takalasin ja vaikka hytin. Näin ACE:lla ajaminen on nautittavaa – satoi tai paistoi!

2015 - ACE - Customize

MUKAVA

ACE-traktorimönkijän istuin on optimaalisella korkeudella ja se on pikasäädettävissä etäisyyssuunnassa. ACE-malleissa on ohjaustangon sijasta ohjauspyörä (ratti), jonka korkeus on myös pikasäädettävissä. Näin oikea ja mukava ajoasento voidaan säätää jokaisen pituiselle käyttäjälle. Näiden ominaisuuksien ansiosta ACE:a on erittäin helppo ja miellyttävä ajaa. Lisäksi ajoneuvoon siirtyminen ja ajoneuvosta poistuminen on todella vaivatonta.

AUTOMAATTINEN 100 % NELIVETO JA LISÄKSI 1x4 TURF -TASAUSPYÖRÄSTÖ

Automaattinen 100 % neliveto ja 1x4 Turf -veto. Polariksen nopeasti ja automaattisesti toimiva nelivetojärjestelmä on markkinoiden paras. Sen lisäksi ACE-malleissa on sähköisesti kytkettävä TURF 1x4 -vetomahdollisuus, jonka ansiosta ajoneuvon kääntösäde pienempi ja arkoja maapintoja säästävä. Turf 1x4 -veto vähentää myös selvästi renkaiden sortoa ja näin niiden kulumista.

2015 - Testivoitto jälleen - 4x4 / Turf

ERITTÄIN TURVALLINEN

Sportsman ACE -traktorimönkijöissä on ROPS-turvakehikko, turvavyö, turvaverkot ja sen akseliväli on n. 28 cm tavallista mönkijää pidempi. Turvavarusteet tekevät hankinnasta aikaisempaa turvallisemman käytön koko perheelle. Pidemmän akselivälin ansioista sen ajovakaus ja hallittavuus on varsinkin hyötykäytössä entistäkin parempia.

2015 - Ace - Japa
2015 - Ace - mökki - halot

YHTEINEN HANKINTA KOKO PERHEEN KÄYTTÖÖN - RAJATTOMAT MAHDOLLISUUDET

ACE-traktorimönkijät ovat erittäin monikäyttöisiä. Niillä voi vetää erilaisia peräkärryjä, puskea lunta tai maa-aineksia, kuljettaa tavaraa, ajaa vaikeakulkuisia maastoja ym.

Tavarankuljetukseen ACE:ssa on pick-up-tyyppinen takalava, jonka kantavuus on 110 kg. Lavalle voi asentaa myös pikakiinnitteisen tavaralaatikon, joita on kahta kokoa – iso ja pieni. Lisäksi edessä on vesitiivis 55 kg tavaratila. Muita lisävarusteita eri tarpeisiin on tarjolla yli 35 vaihtoehtoa.

ACE-traktorimönkijä on monesti koko perheen yhteinen hankinta. ACE:a voi ajaa turvallisesti jo 15v ikäiset T-ajokortin omaavat henkilöt esimerkiksi harrastuksiin ja kouluun. Monesti kysytään, että kuka tekee lumityöt – tiedämme että ACE antaa vastauksen kysymykseen.

TALOUDELLINEN HANKINTA

2015 - Testivoitto - pisara 2,33

Traktorimönkijöiden käyttökulut ovat suhteellisen alhaiset. Vakuutus ja muut maksut ovat kohtuullisia. Polariksen uudet nykyaikaiset DOHC EFI -ruiskumoottorit ovat erittäin bensapihejä - Polttoaineen kulutus vain 2,33l.

  • Edulliset vakuutukset (liikennevakuutus hinta n. 50–70,-/vuosi)
  • T-ajokortin hankinta helppo, nopea ja edullinen – hinta n. 50–70,-. Lue lisää täältä.
  • Ei katsastusta (katsastusmaksu n. 70,-/vuosi + kuljetuskulujen ja vaivan/ajan säästö)
  • Veroedut yrityksille (Alv-vähennys ja kalustonpoisto mahdollisuudet)
  • ALKAEN VAIN 99,- / kk – LASKE ITSELLESI SOPIVA KK/ERÄ LASKURILLAMME TÄSTÄ!
2013 - Traktorikilpi

SPORTSMAN ACE -TRAKTORIMÖNKIJÄ

  • Saa ajaa tiellä (15v / T-kortti)
  • Saa kuljettaa/käyttää työvälineitä tiellä
  • ACE voidaan kuljettaa myös paikasta toiseen tavallisen auton jarruttomalla (750 kg) leveys 125 cm) peräkärryllä.
2015 - ACE - peräkärryssä

Galleria

Takaisin

Sulje
Sulje