Uutiset ja tapahtumat 2017

Polaris käynnistää talven vauhdilla.

 

Talvi on tulee ja Polaris on vahvasti mukana. Uudet kahdelle rekisteröitävät ja 60 km/h kulkevat traktorimönkijät vallanneet markkinat todella nopeasti. Pidemmät siirtymät, koulumatkat ja tiellä ajo on huomattavasti mukavampaa 60 km/h kuin 40 km/h nopeudella, vaikka maastossa ja työhommissa nopeutta ei juuri tarvita. Asiakkaat haluavat selvästi enemmän 60 km/h-malleja ja välillä tulee tarvetta ottaa myös kaveri kyytiin, mikä on plussaa, kertoo Brandt-Polaris Oy: toimitusjohtaja Jyrki Tikkanen. Brandt-Polaris Oy on toimittanut vuodesta 1994 lähtien Suomeen yli 40000 Polaris-mönkijää ja kehitys menee nyt nopeasti eteenpäin. Kasvavin mönkijäluokka on rinnakkain istuttavat lämpöhytilliset mallit, eikä ihme sillä Suomessa sataa vettä jossakin muodossa keskimäärin lähes 200 päivänä vuodessa. Asiakkaat vaativat myös mukavuutta mönkijäajoon, jatkaa Tikkanen.

2017 - WTA

Moottorikelkkamarkkinat ovat kääntyneet taas kasvuun ja myös Polaris on innolla mukana. Esittelimme keväällä uuden 2018 Axys -malliston, josta erityisen hyvän vastaanoton ovat saaneet uusi Axys Titan, Axys SKS 146” ja Switchback –mallit. Mallistomme on nyt entistäkin kattavampi ja laadukkaampi joten uskomme kasvuun, toteaa Tikkanen.

Polaris-talvi käynnistyy nyt vauhdilla useilla messuilla ja kampanjoilla. Rovaniemen Kelekkamessut ovat perinteisesti Pyhäinpäivä-viikonloppuna 4.-5.11. ja sitten heti perään tulee Helsingin Metsämessut 10.-12.11..  Polaris esittelee Kelekkamessuilla uuden 2018-moottorikelkkamalliston ja myös uudet 2018-mönkijämallit.  Metsämessuille tulee esittelyyn ammattikäyttöön sopivia mönkijäpaketteja, uusia 2018 mönkijämalleja ja myös uusi Polaris Axys Titan hyötymalli.

Syksyn kampanjat ovat jo lähteneet käyntiin. Winter Pack –kampanjassa tarjoamme kaupan päälle alkuperäisen ja pikakiinnitteisen Glacier Pro 150cm puskulevysarjan ja testivoittaja Polaris sähkövinssin. Pakettihinta on 8990€+tk ja ostajan pakettietu on 1386€.

Moneen hyötykäyttöön yhdellä investoinnilla! Polaris Sportsman 570 EPS / Prospector Pro –telasarjalla on oiva kulkuväline ympärivuotiseen käyttöön, kun lunta on paljon tai kun kesäisin etenemään pitää päästä erittäin upottavassa ja hankalakulkuisessa maastossa.

Suomessa sataa keskimäärin lähes 200 päivänä vuodessa ja kylmääkin on. Rinnakkain istuttavien Ranger- ja RZR-traktorimönkijöiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja nyt näyttää siltä, että nimenomaan lämpöhytilliset mallit on se juttu. Polaris on räätälöinyt useita Cabin-paketteja, joissa tuotteen kokonaishinta on selvästi erikseen ostettua edullisempi.  Säästöä tulee useita tuhansia euroja. Vuosimallin 2017 Rangerit on rekisteröity kahdelle, kolmelle tai jopa kuudella ja 60 km/h nopeusluokkaan. Saatavana on myös sähkö- ja diesel-käyttöiset mallit. Uusimpana mallina markkinoille on tullut malliston kunkku General XP 1000 EPS DL –traktorimönkijä, johon voit tutustua tarkemmin tästä.

Tutustu Cabin-malleihin:

Takaisin

Sulje
Sulje