Uutiset ja tapahtumat 2018

Talvi tulee ja Polaris on täysillä mukana.

Kahdelle rekisteröitävät ja 60 km/h kulkevat Sportsman traktorimönkijät ovat vallanneet markkinat todella nopeasti. Pidemmät siirtymät, koulumatkat ja tiellä ajo on huomattavasti mukavampaa 60 km/h kuin 40 km/h nopeudella. Asiakkaat haluavat selvästi enemmän 60 km/h-malleja ja välillä tulee tarvetta ottaa myös kaveri kyytiin, mikä on plussaa, kertoo Brandt-Polaris Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Tikkanen. Brandt-Polaris Oy on toimittanut vuodesta 1994 lähtien Suomeen yli 45000 Polaris-mönkijää ja kehitys menee nyt nopeasti eteenpäin. Kasvavin mönkijäluokka on rinnakkain istuttavat lämpöhytilliset mallit, eikä ihme sillä Suomessa sataa vettä jossakin muodossa keskimäärin lähes 200 päivänä vuodessa. Asiakkaat vaativat myös mukavuutta mönkijäajoon, jatkaa Tikkanen.

Polaris Winter Pack

2018 - Winter Pack - 2019 - tutustu

Syksyn kampanjat ovat jo lähteneet käyntiin. Winter Pack -kampanjassa tarjoamme kaupan päälle alkuperäisen ja pikakiinnitteisen Glacier Pro 150 cm -puskulevysarjan ja testivoittaja Polaris-sähkövinssin.

Pakettihinta on 8990€+tk. ja ostajan pakettietu on 1386€.

Polaris Sportsman 570 EPS / Prospector Pro -telasarja

2018 - Prospector pack

Moneen hyötykäyttöön yhdellä investoinnilla! Polaris Sportsman 570 EPS / Prospector Pro -telasarjalla on oiva kulkuväline ympärivuotiseen käyttöön, kun lunta on paljon tai kun kesäisin etenemään pitää päästä erittäin upottavassa ja hankalakulkuisessa maastossa.

Polaris Sportsman X2 570 EPS Nordic Pro

2016 - Nordic Pro - 01

Vihdoinkin Pohjoisen olosuhteisiin ja käyttöön tehdasvarusteltu erikoismalli.

TODELLAKIN PALJON ENEMMÄN KUIN TAVALLINEN MÖNKIJÄ - TEHTY POHJOISMAISEEN KÄYTÖÖN!

Sportsman 570 EFI EPS X2 Nordic Pro on suunniteltu ja valmistettu pohjoismaisten asiakkaiden monipuoliseen hyötykäyttöön. X2 Nordic Pro  -traktorimönkijän akseliväli on n. 14 cm tavallista mönkijää pidempi, joten sen ajo-ominaisuudet ja -vakaus ovat varsinkin raskaasti lastattuna aivan omaa luokkaansa. X2 mallissa on vakiovarusteena normaalia mönkijää selvästi suurempi tavarateline/-lava, johon voidaan lastata jopa 182kg tavaraa (yli tuplasti tavallista mönkijää enemmän). Lavan takalaita on myös avattava ja lavassa on kippitoiminta. Lisäksi siinä on tiivistetty etutavaratila. X2 –mallissa on vakiovarusteena uusi High Performace Close Ratio –neliveto, joka on moninkertaista testivoittajaa vieläkin parempi. Se on edelleen automaattinen, mutta sen nelivedon kytkentänopeus on todella nopea ja huomaamaton. Polaris 570 EFI EPS X2 Nordic Pro 4x4 T3b sh 12490€ +toimituskulut.

TEKNISTÄ YLIVOIMAA.

Automaattinen 100% neliveto ja 1x4 Turf -veto. Polariksen nopeasti ja automaattisesti toimiva nelivetojärjestelmä on markkinoiden paras. Sen lisäksi X2-mallissa on sähköisesti kytkettävä TURF 1x4 -vetomahdollisuus, jonka ansiosta ajoneuvon kääntösäde pienempi ja arkoja maapintoja säästävä. Turf 1x4 -veto vähentää myös selvästi renkaiden sortoa ja näin niiden kulumista.

AUTOMAATTINEN HIGH PERFORMANCE CLOSERATIO 100 % NELIVETO JA LISÄKSI 1x4 TURF –TASAUSPYÖRÄSTÖ

PO-neliveto
PO-turf

EPS-OHJAUSTEHOSTIN:

2014 - EPS-ohjaustehostinlogo

Sähkötoiminen ohjaustehostin toimii tehokkaimmin juuri silloin, kun sitä tarvitaan – hitaassa vauhdissa, äärimmilleen lastattuna ja telasarjalla varustettuna. Tehostus vähenee automaattisesti elektronisen ohjauksen avulla, kun tehostuksen tarve laskee kuten nopeammassa vauhdissa. Näin optimaaliset ajo-ominaisuudet säilyvät joka tilanteessa. EPS-malleissa on lisäksi ANTI KICKBACK -toiminto, jolloin maaston epätasaisuudet eivät siirry iskuina ohjaustangolle.

ADC-alamäkijarru ja EBS-moottorijarru: Turvallisen mönkijän ominaisuuksiin kuuluvat jokaiseen pyörään vaikuttavien hydraulisten levyjarrujen lisäksi sähköisesti toimiva ADC-alamäkijarru ja EBS-moottorijarru.
Uusi 2017 saatavana myös T3b-mallina.

2016 -60 km/h - punamusta
2018 - Reksiteröity kahdelle -logo

NORDIC PRO -VARUSTUS:

 • Rekisteröity kahdelle
 • Automaattinen 100% High Perf. CloseRatio -neliveto
 • 2x4 veto ja 1x4 Turf -tasauspyörästö
 • Lava vakiovarusteena (182 kg)
 • EPS-ohjaustehostin vakiona
 • EBS-moottorijarru vakiona
 • ADC-alamäkijarru vakiona
 • 26’’ Maxxis Econ -renkaat
 • 14” Blackhawk -aluvanteet
 • Kahva- ja peukalolämmittimet vakiona
 • Polaris 3500 HD -vinssi (synteettiköysi)
 • Defa-lohkolämmitin vakiona

Suomessa sataa keskimäärin lähes 200 päivänä vuodessa ja kylmääkin on. Rinnakkain istuttavien Ranger- ja RZR-traktorimönkijöiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja nyt näyttää siltä, että nimenomaan lämpöhytilliset mallit on se juttu. Polaris on räätälöinyt useita Cabin-paketteja, joissa tuotteen kokonaishinta on selvästi erikseen ostettua edullisempi.  Säästöä tulee useita tuhansia euroja. Vuosimallin 2018 Rangerit on rekisteröity kahdelle, kolmelle tai jopa kuudella ja 60 km/h nopeusluokkaan. Saatavana on myös sähkö- ja diesel-käyttöiset mallit. Polaris T1b luokan ajoneuvoilla saa ajaa 60km/h T-ajokortilla (15v) tai B-ajokortilla.

Uusimpana mallina markkinoille on tullut malliston kunkku General XP 1000 EPS DL ABS –traktorimönkijä, johon voit tutustua tarkemmin tästä.

Tutustu Cabin-malleihin:

Takaisin

Sulje
Sulje