Uutiset ja tapahtumat 2018

Valitse mönkijäsi markkinoiden laajimmasta valikoimasta.

2018 -ORV Family

Tiesitkö että Polaris on maailman suurin mönkijöiden valmistaja ja se on markkinoiden ylivoimainen ykkönen maailmassa, Euroopassa ja Suomessa. Polaris-menestys perustuu innovatiiviseen tuotekehitykseen, mikä on lähtenyt Sportsman-malleista jo yli 30 vuotta sitten. Ranger-mallisto viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlaa. Lähtökohtana mönkijän kehityksessä on ollut neliveto ja sen toimivuus. Polaris kehitti heti alusta alkaen nopeasti kytkeytyvän automaattisen 100% nelivedon, minkä käyttö on erinomaisen vaivatonta. Nelivedon ollessa kytkettynä kaikki pyörät vetävät automaattisesti tarpeen vaatiessa, ilman erillistä kytkentää. Lisäksi Polaris kehitti vaikeakulkuiseen maastoon tarvittavan erillisjousituksen, jonka ansiosta myös maavara saatiin riittäväksi. Suurta kehitystä on myös tullut moottorien tekniikkaan. Polaris-moottorit ovat nykyaikaisia ja tehokkaita. Esimerkiksi Polaris 570 -moottorin polttoaineen kulutus on osoittautunut testeissä kilpailijoihin verrattuna erittäinkin alhaiseksi.

2018 - RZR - Kings Corner

Lähes kaikki Suomessa myytävät mallit rekisteröidään traktoreiksi. Valittavana on T1a-, T1b-, T3a- ja T3b-traktorit. A-malleilla saa ajaa tiellä 40km/h ja B-malleilla 60km/h. Ajokortit uudistuivat 1.7.2018 ja nyt kaikilla traktorimönkijöillä saa ajaa B-kortilla.  T1a (40km/h)-, T1b (60km/h)- ja T3a (40km/h) -malleja saa ajaa jo 15 vuotiaana T-kortilla ja T3b-mallia AM121-kortilla. Kaikki Sportsman-mallit on rekisteröity kahdelle, jolloin myös kaverin saa ottaa kyytiin laillisesti.

2018 - Ranger - Teboil

Ranger-, RZR- ja General-mallit ovat rinnakkain istuttavia, rattiohjattavia ja ne on varustettu turvahytillä ja turvavöillä. Nämä mallit myydään Suomessa lähes aina lämpöhytillä, jolloin niiden käyttö on ympärivuotista, satoi tai paistoi. Näitä malleja on saatavilla kahdelle, kolmelle, neljälle ja jopa kuudelle rekisteröitynä. Moottoreina on bensakäyttöiset 570cc- ja 1000cc-mallit, diesel 1000cc- ja EV-sähkömalli.

Oletko hankkimassa mönkijää?

Tavoitteenamme on paras mahdollinen palvelu myös hankinnan jälkeen, johon maahantuoja ja 65 kauppiasta / 75 koulutettua ja valtuutettua huoltopistettä ympäri Suomea ovat sitoutuneet.

Katso tästä kesän parhaat tarjoukset ja tule Polaris-kaupoille!

Takaisin

Sulje
Sulje