Uutiset ja tapahtumat 2019

Polaris-kelkkakauppa yli 20% kasvussa.

Lunta tuiskuttaa lähes päivittäin ja kelkkakauppa käy. Polaris-myynti on käynyt vilkkaasti ja kasvua on tullut tälle talvelle jopa 20,8%. Kevään myyntiin kauppiailla on vielä hyvä tarjonta muutamaa mallia lukuun ottamatta.

Kevään aikana hyöty- ja perhekelkkojen kysyntä kasvaa ja siihen käyttöön on tarjolla perinteisen legendaarisesta Widetrak 550 LX ES -mallista (sh. 8990€) aina huippumoderniin Axys Titan 800 H.O. Adventure -malliin (sh. 16490€).

2019 - Titan - tukit

HYÖTY- JA YLEISKÄYTTÖÖN!

Widetrak 550 LX ES nyt ilmajäädytteisellä moottorilla. Kutsumme Widetrak LX -mallia äijämalliksi, koska se on todellinen joka miehen peruskelkka. Se on jo legendaarinen. Se on kestävä ja oikeasti huoleton ja varmatoiminen. Se ei kiukuttele, kun sitä tarvitaan! Ja siinä on kaikki tarvittava varustus. Moottorina on pomminvarma yli 60-hevosvomainen ilmajäähdytteinen moottori, voimasiirrossa on hidas ja nopea vetoalue eteen, sähkötoiminen PERC-peruutusvaihde, sähkökäynnistys, Pro Float -extra leveät sukset, iso tavarateline (muoviboxi lisävarusteena), tavaratila istuimen alla, 12v virtapistoke ja vetosilmä. Lisäksi siinä on vakiovarusteena mukava kahdenistuttava istuin, jossa lisäksi pikasäädettävä selkänoja. Yksinkertaisesti, monipuolinen, leveätelainen Widetrak LX hoitaa hommansa: se vetää puulastit ja latuhöylän, se vie koko porukan pilkille, se vie retkelle, ja siihen voi luottaa isältä pojalle.

Ja kaiken kukkuraksi se on edullinen hankintahinnaltaan sekä pitää arvonsa todella hyvin. Lyhyesti sanottuna järkihankinta.

Widetrak 550 LX ES - Sh. 8990€ + tk.

Hyvin varusteltu:

  • Sähkökäynnistys vakiovarusteena
  • Hidas ja nopea vetoalue eteen vakiovarusteena
  • Sähkötoiminen PERC-peruutus vakiovarusteena
  • Kahdenistuttava istuin pikasäädettävällä selkänojalla vakiovarusteena
  • Kunnollinen tavarateline ja lisätila istuimen alla vakiovarusteena

TÄSTÄ ON TÄYDELLINEN TALVIPÄIVÄ TEHTY!

Indy LXT 550 144” ES on edullinen, kestävä, huoleton ja monikäyttöinen perhekelkka, jolla hoituu myös hyötyajelut. Onko ajatuksissasi viettää talvea ystäviesi tai perheesi seurassa, käydä kivoilla kelkkaretkillä ja vaikka pilkkikalalla? Indy LXT etenee myös umpilumen ajoon erinomaisesti, sillä se on kevyt ja siinä on pitävä 38x366x3,5 cm:n telamatto ja extraleveät ProFloat-sukset. Moottorina on varmatoiminen ja pirteän tehokas 60 hv:n ilmajäähdytteinen tehopakkaus.

Vakiovarusteena sähkötoiminen peruutus, sähkökäynnistys, 2-istuttava penkki selkänojalla, tavarateline, taustapeilit ja erikoisleveät Pro Float -sukset.

Indy LXT 550 144” ES - Sh. 9490€ + tk.

HYÖTY- JA YLEISKELKKAILUUN INDY VOYAGEUR 155”

Asiakkaiden ja lehdistön kehuma uusi Indy 550 Voyageur 155” ES on 394 cm taittoperä-telastolla. Indy Voyageurin ajo-ominaisuudet ovat hyötykäytössä, syvässä lumessa ja retillä kilpailijoihinsa nähden aivan omalla tasolla. Kun ajat Voyageurilla, niin työ-ja hyötykäyttö tuntuu suorastaan nautinnolliselta. Suosittelemme koeajoa, sillä tiedämme että koeajon jälkeen myös sinä tiedät mitä tarkoittaa hyvät ajo-ominaisuudet ja ajoasento myös hyötykäytössä. Uuden Voyageurin telamaton pituus on 394cm ja telaharjan korkeus 4,1cm. Sen etenevyys syvässä lumessa ja sen reen veto-ominaisuudet ovat huipputasolla. Vakiovarustukseen kuluu sähkökäynnistys, PERC-sähkötoiminen peruutus, tavarateline, korkea tuulilasi, tukeva etupuskuri ja Pro Float -syvänlumen sukset. Vertaa vakiovarustusta kilpailijoihin, joilla ne ovat kalliita lisävarusteita.

Indy 550 Voyageur 155” ES - Sh. 9990€ + tk.

2019 - Vouyageur

Polaris AXYS Titan 800 H.O. - urheilullisuutta ja ajo-ominaisuuksia hyötykelkkailuun.

Polaris Axys Titan tarjoaa ennennäkemätöntä mukavuutta ja voimaa vaativiin työtehtäviin, raskaimpiin retkiin ja ikimuistoisiin kelkkaretkiin. Titan on tilanteen mukaan työkelkka, crossover, huippumukava touring, tämä pitää kokea itse!

Axys Titan 800 H.O. - Sh. 14490€ + tk.

Polaris AXYS Titan 800 H.O. Adventure - urheilullisuutta ja ajo-ominaisuuksia hyötykelkkailuun ja samalla vaativaan kelkkamatkailuun.

Polaris Axys Titan tarjoaa ennennäkemätöntä mukavuutta ja voimaa vaativiin työtehtäviin, raskaimpiin retkiin ja ikimuistoisiin kelkkaretkiin. Titan on tilanteen mukaan työkelkka, crossover, huippumukava touring, tämä pitää itse kokea!

Vakiovarustus on alan parasta antia ja huippuluokan FOX-iskunvaimennus hoitaa hallitun kyydin myös matkustajalle.

Axys Titan 800 H.O. Adventure ES IDD - Sh. 16490€ + tk.

Vaihtokelkkoja

Polaris-kauppiailla on nyt myös hyvä käytettyjen tarjonta – katso lähin kauppias tästä!

2019 - Titan Adventure
2019 - Family

Takaisin

Sulje
Sulje