Uutiset ja tapahtumat 2019

Tilavasti, mukavasti ja turvallisesti kaksipaikkainen! Hommat hoituu - satoi tai paistoi.

Ranger soveltuu yleiskäyttöön kesämökeille, maa- ja metsätiloille sekä harrastuksiin. Voit laskea veneesi veteen ja vetää sen helposti trailerille vaikeammissakin paikoissa. Rangerilla ajaminen on helppoa ja turvallista. Ranger 570 EFI -mallissa on uusi vääntävä ja hiljainen 40-hevosvoiman ProStarTM DOHC-suoraruiskumoottori, ja se on vain n. 20 cm leveämpi kuin normaalit perusmönkijät, joten se kulkee sujuvasti samoilla maastojäljillä kuin tavalliset mallit. Rangerissa on automaattisen 100 % nelivedon lisäksi ainutlaatuinen TURF 1x4 -vetoalue, jolloin takatasauspyörästön lukitus kytkeytyy pois käytöstä. Tämän toiminnon ansioista kääntösäde pienenee, ohjaus kevenee, renkaiden kuluminen vähenee ja mönkijän jättämät jäljet pienenevät. Se on erittäin hyödyllinen toiminto ajettaessa asfaltilla, ruohokentillä ja arassa maastossa. Polaris IRS -erillisjousitus merkitsee käytännössä jämeriä ja mukavia ajo-ominaisuuksia. Kaikki pyörät pysyvät maastokontaktissa ja vedolla pahassakin maastossa, eikä epämiellyttävää keinuntaa synny .Väri vihreä. Saatavana traktorimallina  T1b (60km/h) (saa ajaa alk.15v T-ajokortilla) TARJOUS: PAKETTIHINTA LÄMPÖHYTILLÄ 18490€ +tk. 

Enemmän käyttöä, enemmän tekemistä ja saa ajaa myös tiellä!

Ota myös kaverisi kyytiin. Rangeriin mahtuu helposti ja turvallisesti kaksi henkilöä. Kyytiin on helppo nousta, ja siitä on helppo myös poistua. Rangereissa on hyväksytyt turvakaaret sekä turvavyöt ja -verkot molemmille matkaajille. Tilavalle kippilavalle voi lastata jopa 227 kg tavaraa. Rangerin voi myös varustaa ympärivuotiseen käyttöön asentamalla siihen esim. katon, tuulilasin tai jopa kokonaisen hytin lämmityslaitteineen. Ota perhe mukaan ja tule koeajolle, huomaat kuinka Ranger sopii mainiosti yhteisille marjastus-, kalastus- tai metsästysretkille. Sillä myös kuljetat helposti esim. puutarhan tarvikkeet ja teet lumityöt laulellen. Ja nuorison koulu- ja harrastusmatkatkin sujuvat huoletta, sillä ajamiseen tarvitset vain T-ajokortin (15 v). Ranger -traktorimönkijän vakuutus on edullinen, sitä ei tarvitse katsastaa, ja siitä voi yrityskäytössä saada selviä veroetuja

Käyttö:

 1. Kesämökit, huvilat, kartanot
 2. Maa-, metsä- ja karjatilat
 3. Kalastajat, metsästäjät ja marjastajat
 4. Liikkuminen metsäteillä ja maastossa
 5. Veneiljät, veneen siirto trailerilla ja vesille lasku/nosto
 6. Tarvikkeiden kuljetus lavalla ja peräkärryssä
 7. Perheen yhteinen vapaa-ajanvietto, tutkimusmatkat luontoon ja retkille
 8. Ammattikäyttö; Maa- ja metsätalous, karjanhoito, palo- ja pelastuslaitokset, sähköyhtiöt, kaivosyhtiöt, poliisi ja vartiointi, puolustusvoimat, kiinteistöhoito, kuntien liikunta-alueet ym. 
 9. Saatavana myös EV -sähkökäyttöisenä (käyttö myös suurissa halleissa)  ja Diesel-moottorilla (logot)
 10. Koko perheen yhteiseen tekemiseen

AUTOMAATTINEN 100 % NELIVETO JA LISÄKSI 1x4 TURF -TASAUSPYÖRÄSTÖ

Automaattinen 100 % neliveto ja 1x4 Turf -veto. Polariksen nopeasti ja automaattisesti toimiva nelivetojärjestelmä on markkinoiden paras. Sen lisäksi ACE-malleissa on sähköisesti kytkettävä TURF 1x4 -vetomahdollisuus, jonka ansiosta ajoneuvon kääntösäde pienempi ja arkoja maapintoja säästävä. Turf 1x4 -veto vähentää myös selvästi renkaiden sortoa ja näin niiden kulumista.

PO-neliveto
PO-turf

EPS-ohjaustehostin

Sähkötoiminen ohjaustehostin toimii tehokkaimmin juuri silloin, kun sitä tarvitaan - hitaassa vauhdissa, äärimmilleen lastattuna ja telasarjalla varustettuna. Tehostus vähenee automaattisesti elektronisen ohjauksen avulla, kun tehostuksen tarve laskee kuten nopeammassa vauhdissa. Näin optimaaliset ajo-ominaisuudet säilyvät joka tilanteessa. EPS-malleissa on lisäksi ANTI KICKBACK -toiminto, jolloin maaston epätasaisuudet eivät siirry iskuina ohjaustangolle.

2014 - EPS-ohjaustehostinlogo

Saatavana lisävarusteena hytti:

 • sis.  hytin, lämmityslaiteen, etulasin pyyhkijän pissapojalla

Galleria

Takaisin

Sulje
Sulje