Uutiset ja tapahtumat 2019

Uusi Polaris-jälleenmyyjä Ouluun.

Polaris Finland Oy ja Dailymotors Oy ovat tehneet sopimuksen koskien Polaris-tuotteiden jälleenmyyntiä Oulun talousalueella. Polaris-myynti aloitetaan lauantaina 30.3.2019 Polaris Road Show -esittelyn merkeissä ja liiketilat tulevat tutulle Polaris-paikalle Jääsalontielle.

Daily Motors yrittäjät Timo ja Henrik Lapinoja sekä Marko Polvi tulevat panostamaan voimakkaasti Polaris-merkin myyntiin ja varsinkin jälkimarkkinointiin sisältäen huoltotoiminnan. Myymäläpäällikön roolin ottaa Marko Polvi. Markolla on todella vahva kokemus ja osaaminen myynnistä ja asiakaspalvelusta. 

Myös muihin toimintoihin on jo palkattu henkilökuntaa. Myyntiohjemaan tulevat Polaris-moottorikelkat ja -mönkijät, sekä niihin littyvät asusteet, lisävarusteet, varaosat ja voiteluaineet. Meillä on yhdessä hyvät edellytykset Polaris-merkin laadukkaaseen myyntiin ja palveluun Oulussa, uskoo Polaris Finland Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Tikkanen ja Dailymotorsin Timo Lapinoja. Dailymotors toivottaa asiakkaat tervetulleiksi Polaris RoadShow -esittelyyn 30.3. klo 9-14. Varsinaiset avajaiset tulee huhtikuun aikana. 

Dailymotors Oy
Jääsalontie 18
90400 Oulu  

http://dailymotors.fi/

LISÄTIETOJA: 

Yrittäjät: 
Timo Lapinoja 0400700823
Henrik Lapinoja 0400542576
Marko Polvi 0400920722 (myymäläpäällikkö) 

Polaris Finland Oy toivottaa Dailymotorsille rutkasti onnea ja menestystä!

Polaris Finland Oy
Porraskuja 3
01740 Vantaa 
www.polaris.fi

Seuraa meitä: 

Facebook/Polaris-monkijat 

Facebook/Polaris-moottorikelkat 

Instagram/PolarisFinland 

Youtube/Polaris-mönkijät

YouTube/Polaris-moottorikelkat

Takaisin

Sulje
Sulje