Uutiset ja tapahtumat 2020

Kolpin - Valmiita ratkaisuja tavarankuljetukseen!

VALMIITA RATKAISUJA TAVARANKULJETUKSEEN!

Polaris-jälleenmyyjiltä ja -huoltopisteiltä on nyt saatavilla myös Kolpin-tuotteet! 

Kolpin Outdoors Inc. on USA:n Minnesotassa sijaitseva Polariksen omistama yhtiö joka on erikoistunut maastolaitteiden (ATV, Ranger) lisävarusteisiin. Kolpin tuotenimi on tunnettu eritysesti metsästykseen liittyvistä varusteista mutta tarjolla on myös erittäin laaja valikoima tuotteita tavarankuljetuksen eri tarpeisiin.

Tavaralaatikot

Kolpin-tavaralaatikot sopivat erityisen hyvin pohjoismaiseen metsänhoitoon ja yleiskäyttöön tilavuutensa ansiosta (esim. moottorisaha, polttoainesäiliö, kirves ja muut varusteet mahtuvat helposti sisään).

Erikokoiset tavaralaatikot eteen ja taakse (myös 2-istuttaviin malleihin) antavat sinulle mahdollisuuden ratkaista erityyppisiä kuljetustarpeita. Tavaralaatikot ovat ”universal”-versioita eivätkä näin ollen suunniteltu sopivaksi vain tiettyyn merkkiin- tai malliin. Polaris-malleihin kiinnitykseen voidaan käyttää joko alkuperäisiä Lock&Ride™-kiinnitysankkureita (#2876420) tai Kolpinin omia kiinnikkeitä (KXP™ Plungers #98500) jotka molemmat käyvät suoraan Polaris® -tavaratelineiden kiinnityspisteisiin.

Lisää vaihtoehtoja!

Rhino Grips™- on ehkä tunnetuin Kolpin-tuoteperhe.

Se sisältää useita eri ominaisuuksin olevia kiinnitystelineitä joiden avulla hankalan kokoisetkin varusteet (esim. moottori- ja raivaussahat, kasteluletkut, isokokoiset työkalut) kulkevat turvallisesti mukana. Monissa versioissa on Polaris® -malleihin sopiva kiinnitys jo vakiona joten telineeseen ei tarvitse tehdä ylimääräisiä porausreikiä kiinnitystä varten.

Kolpin® -tuotevalikoimasta löytyy myös erilaisia metallisia tavaratelineitä/-koreja sekä eteen että taakse. Myös erikokoiset kiinnityslenkkikiinnikkeet tarjoavat sinulle lisää vaihtoehtoja vaativimpiikin tarpeisiin.

Tutustu koko valikoimaan!

Kysy lisää Polaris-jälleenmyyjiltä ja -huoltopisteiltä!

Lähimmän löydät täältä.

Takaisin

Sulje
Sulje