Uutiset ja tapahtumat 2020

Uusi Polaris 2021 -mönkijäesite

Polaris-mönkijöiden suosio jatkuu erittäin vahvana ja olemme tänäkin vuonna ylivoimainen markkinajohtaja. Olemme toimittaneet Suomeen jo yli 60000 Polaris-mönkijää vuodesta 1994 lähtien. Miksi Polaris on niin suosittu? Polaris-jälleenmyyjien ammattitaito ja palvelu on kaiken A ja O ja kun siihen lisätään pohjoismaiseen käyttöön sopivat tuotteet, lisävarusteet ja ratkaisut niin yhtälö on kunnossa. Lisäksi jälkimarkkinoinnissamme on yli 100 koulutettua huoltopistettä Suomessa, minkä ansiosta huolto- ja varaosa- ja korjauspalvelut toimivat parhaalla mahdollisella tavalla. 

2020 - Sportsman 2021 - 2 päällä

Kahdelle rekisteröidyt Polaris-mönkijät

Kahdelle rekisteröidyn Polaris Sportsman 570 -mallien suosio on vain kasvanut uuden 2021 -mallin myötä. Uusi malli uudistui todella hyvin saaden täysin uuden muotoilun, enemmän tehoa, enemmän maavaraa, teknisiä parannuksia ja mikä tärkeää; uuden tehokkaamman akun ja Suomen pimeisiin aikoihin uudet tehokkaat LED-ajovalot. Myös ohjauksen mukana näyttävä työvalo on LED-tekniikalla, kuten myös integroidut vilkut ja takavalot. Suuntavilkut eivät ole enää alhaalla rikkoutumisherkässä paikassa. Jo tunnettua on Polariksen automaattinen 100% neliveto, jonka toiminta ei vaadi erillisiä kytkentöjä. Polaris-menestyksen takana on myös erinomaisen hyvät ajo-ominaisuudet, mukava ja helppo ajettavuus ja monipuolinen pikakiinnitteinen Lock&Ride-lisävarustus. Mönkijää hankittaessa on tärkeää huomata myös Polariksen pieni kääntösäde, minkä huomaa nopeasti mönkijän ketteryytenä metsäajossa. Polaris 570 DOHC -moottori on yksi markkinoiden bensapiheimmistä ja sen sähköisesti ohjatun nopeuden rajoituksen toiminta on huomaamatonta

2021 Sportsman 570 -mallisto 

Sportsman 570 2021 -mallistosta löydät varmasti itsellesi sopivasti varustellun mallin. Hunter-mallin vakiovarustus on markkinoiden paras sisältäen puskurit, sidontakaiteet, kahva-ja peukalonlämmittimen, laadukkaan alkuperäisen sähkövinssin, 14” aluvanteet 26” CTS-renkailla. Öhlins-mallin erikoisuutena on huippulaadukkaat erittäin vaativaan maastoajoon soveltuvat Öhlins-kaasuiskunvaimentajat. Agri-mallin varustukseen kuuluu GPS-paikannin, maksiminopeuden säätömahdollisuus ja teräksiset extravahvat tavaratelineet. Lisäksi tarjolla on kestosuosikkina Classic-mallina Sportsman X2 570 EPS Nordic Pro, jonka ominaisuudet ja vakiovarustus ovat suorastaan loistavia pohjoismaisiin tarpeisiin. Mikäli tarve kahdestaan ajoon on etusijalla, niin tarjoamme tähän kaksi eri Sportsman 570 EPS Touring -mallia. Ja kun haluat markkinoiden oikean mönkijäkunkun, niin paras valinta on silloin Sportsman XP 1000 S.   Tutustu koko Polaris-mönkijämallistoon tästä.

Rinnakkainistuttavat Polaris-mönkijät

SxS-mallit eli Polaris Ranger, General ja RZR ovat nostaneet suosiotaan viimeisien vuosien aikana todella rajusti. Niiden etuna on lämpöhyttivarustelu, jolloin niiden käyttö on käytännössä ympärivuotista, satoi tai paistoi. Polaris SxS -malleilla saa ajaa tieliikenteessä 60km/h alk. 15v/T-kortti. 

Vuodelle 2021 toimme markkinoille erityisesti pohjoismaiseen käyttöön varustellut Nordic Pro 570/1000 EPS -mallit, joissa on esimerkiksi lämmityslaitteisto jo tehdasasennettuna. Tarjolla on 2,-3-,4- ja 6-paikkaisia malleja ja lisäksi 3-paikkainen Diesel-malli, sekä 2-paikkainen EV-sähkömalli. 

Kaikki Polaris SxS -mallit voidaan varustaa lämpöhytillä. ABS-jarruilla varustetuja malleja saa ajaa 80km/h, johon vaaditaan B-kortti.

Tutustu tästä koko perheen monipuoliseen käyttöön tarkoitettuihin Polaris SxS 2021 -malleihin.

Polaris-lisävarusteet

Polars-lisävarusteet; Tutustu alaolevasta esitteestä laajan Polaris-lisävarustetarjontaan. Alkuperäisten lisävarusteiden käyttö on varmaa, turvallista ja niissä on tehdastakuu. Alkuperäisten lisävarusteiden kiinnitys on nopeaa ja vaivatonta Lock&Ride-järjestelmän ansiosta. Esimerkiksi alkuperäisin Glacier-puskulevyn kiinnitykseen kuluu vain hetki. Mikäli haluat käyttää Sportsman- tai Ranger-mallia syvissä lumissa tai erittäin haastavasssa maastossa, niin niihin on tarjolla ympärivuotiseen käyttöön sopivat Prospector Pro -telasarjapaketit. Katso tästä Sportsman 570 EPS / Prospector Pro pakettitarjous.

Tutustu alla olevasta esitteestää laajan Polaris-lisävarustetarjontaa. 

2020 - Winter Tour 2021 - 00

PS. Tulossa Polaris Winter Tour 2021  -esittelykiertue

Aikataulu ja paikkakunnat julkaistaan pian!

Tervetuloa tutustumaan ja kaupoille! 

 

Polaris Talviuutiset - Katso tästä parhaat tarjoukset 

Takaisin

Sulje
Sulje